Η Ομάδα μας
Δέσποινα Μητροπούλου
Γενική Διευθύντρια

Η Δέσποινα Μητροπούλου ολοκλήρωσε το πτυχίο της, BSc (Hons) in Digital Media, στην Αγγλία, στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth και στη συνέχεια το Μεταπτυχιακό της, MSc in Child-Computer Interaction, στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire. Εργάζεται στον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών από το 2010. Ξεκίνησε ως υπεύθυνη συντονισμού των δράσεων του Οργανισμού και από το 2015 έχει αναλάβει το ρόλο της Γενικής Διευθύντριας.

Έλενα Μπάρκα
Υπεύθυνη Διαχειριστικών και Οργανωτικών Θεμάτων

Η Έλενα Μπάρκα είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παν/μίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Film Studies από το Πανεπιστήμιο του Sussex, Brighton, UK. Στο δυναμικό του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών εντάχθηκε το 2019.

Κώστας Παπαδήμας
Content / Community Manager

O Κώστας Παπαδημας (pkst) είναι ο Content and Community Manager της ΕΕΛΛΑΚ από το 2015. Έχει κάνει σπουδές Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού και συνεισφέρει ενεργά σε έργα ανοιχτού λογισμικού από το 2001.

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου
Web Developer - Analyst

Ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου ασχολείται επαγγελματικά με το web developing για πάνω από 15 χρόνια, αξιοποιώντας ανοιχτές τεχνολογίες τις οποίες μεταλαμπαδεύει σε νέους χρήστες. Είναι απόφοιτος Τεχνολόγος Γεωπόνος του ΤΕΙ Κρήτης. Ενδιαφέρεται για την διασφάλιση ποιότητας και την βελτιστοποίηση διαδικασιών. Εργάζεται στον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών από τον Ιανουάριο 2019.

Χρήστος Καραμολέγκος
Systems Administrator

Ο Χρήστος Καραμολέγκος είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Ανακάλυψε από μικρός την αγάπη του για την επίλυση προβλημάτων και τον σχεδιασμό λύσεων. Προσπαθεί να μαθαίνει συνεχώς και να αποκτά δεξιότητες, χρησιμοποιώντας τα πιο ενημερωμένα εργαλεία. Εργάζεται στον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών από τον Ιούλιο 2019.